Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
3.22
3 stars: Normal
27 pareri

Umidificator portabil USB Magic Tower difuzor de aroma

0 stars: 0.00 din 0 pareri

109 lei
Pe stoc
Nu
Descriere
Umidificator portabil USB Magic Tower difuzor de aroma functioneaza cu apa si uleiuri esentiale si creaza o atmosfera placuta si relaxanta in camera ta.

Tehnologia care sta la baza functionarii nebulizatorului de arome se bazeaza pe functionarea ultrasonica:
Particulele de apa si parfum sunt amestecate prin vibratie de pana la 2.5milioane de ori pe secunda, sunt omogenizate si transformate in microparticule care apoi sunt pulverizare in atmosfera.
Aburul degajat este unul rece intrucat prin incalzire s-ar distruge proprietatile uleiurilor esentiale folosite

Difuzorul de aroma are rolul de a improspata aerul din spatiul de locuit cu ajutorul esentelor de aromoterapie are se dilueaza in apa.  Difuzorul de aroma magic Tower are dimensiuni robuste si poate fi folosit in locuinta, la birou dar si in masina, in baie.
Astfel te asiguri ca aerul din spatiul in care iti petreci o buna perioada din timp este improspatat cu aroma ta preferata
Difuzorul de aroma este ideal pentru spatiile in care umiditate este scazuta intrucat particulele fine de abur eliberate de difuzor imbunatateste calitatea aerului respirat avand un efect hidratant pentru corp.
Incaperile incalzite sau cele cu aer conditionat sunt predispuse la a avea un aer uscat care poate provoca deshidratarea pielii.Magic Tower functioneaza cu orice esenta de parfum solubila in apa

Rezervorul de apa este transparent in nuanta albastra cu capacitate mare, 250ml, iar tu poti vedea in permanenta nivelul de golire al lui.
Capacul superior al difuzorului este rabatabil iar in interior este montata o oglinda de machiaj de dimensiuni reduse.
In partea superioara a capacului este montata o lumina ambientala si confortabila LED.

Atata timp cat capacul difuzorului este inchis acesta nu functioneaza si nu imprastie aroma parfumului in camera. Ridicarea capacului este echivalenta cu punerea in functiune a difuzorului si raspandirea parfumului in incapere.

Difuzorul de aroma Magic Tower are incorporata o baterie de 500mAh care asigura o pulverizare continua de pana la 4 ore.
In cazul in care setati pulverizarea intermitenta va puteti bucura de o autonomie si de un aer proaspat de pana la 8 ore.
Pe langa rolul de dezumidificator, difuzorul este si un obiect de decor foarte atragator care poate completa designul spatiului in care este montat.
Folosirea dispersorului in masina purifica aerul inchis din interior prin imprastierea sub forma de vapori de ceata, fara a se condensa in picaturi de apa.Incarcarea bateriei se face cu autorul cablului USB inclus in pachetul difuzorului.

Tensiune nominala: DC 5V
Putere baterie: 500mA
Putere nominala: 2W
Volum de pulverizare: 40ML / H
Mod de alimentare: USB
Timp de incarcare: aproximativ 1 ora

Pasi de operare:
1. Rotiti in sens invers acelor de ceasornic pentru a desuruba capacul superior
2. Adaugati apa si cateva picaturi de parfum pentru aromaterapie in rezervorul de apa
3. Conectati cablul USB in cazul in care bateria este descarcata
4. Ridicati capacul si apasati pe buton pentru a incepe eliberarea vaporilor. Schimbarea intre cele doua functii de pulverizare se face prin reapasarea butonului ON/OFF.

Material:
- Capac din plastic ABS culoare verde
- Rezervor din sticla transparenta nuanta albastru deschis

Umidificator portabil USB Magic Tower difuzor de aroma contine in pachet urmatoarele componente:
1 * Umidificator
1 * cablu USB.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura